На срещата бяха поканени и представители на синдикатите. Може да сме

...
На срещата бяха поканени и представители на синдикатите. Може да сме
Коментари Харесай

БСП сформира ляво-патриотичен блок за изборите на 9 юни

На срещата бяха поканени и представители на синдикатите. „ Може да сме сбъркали, само че имаме самочувствието, че единствено ние можем да сме опция на това, което се случва ”. Това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на среща с леви и патриотични организации в Народното събрание. Тя акцентира, че столетницата има потребност от останалите ляво насочени обединения.

 

Според Нинова България е в развой на софтуерна гражданска война, която слага въпроса за пазара на труда. „ Имаме потребност от реиндустриализация и от произвеждане, салдото не би трябвало да се нарушава ”, категорична е тя.

Лидерът на Българска социалистическа партия акцентира, че на левите и патриотични сили се пада отговорността да се борят против провокациите. „ Българска социалистическа партия няма концепцията, че е безгрешна. Нямаме самочувствие за единственост, само че имаме самочувствие за нещо друго - че останахме единствените, които не се прегънаха, продадоха на това, което е превзело страната ”, съобщи Нинова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР